luni, 2 iulie 2012

Intentii


Salut ,
Stiu ca ma asteptati , asa ca am sosit . Mai greu la inceput , dar sper sa ma descurc .
 Teme de interes : Filatelie , Numismatica , Istoria antica , Fosile ( nu cele politice ) .
De altfel nu ma intereseaza politica ( asa cum e facuta la noi ) si nu doresc comentarii pe acest blog  , privitor la aceasta . Intentinez , ca in unele zile din saptamana ( bine definite ) sa am cate o postare , pe una din temele mentionate .  Nu exclud nici tema Impresii si poze din calatorii , la care o contributie importanta o pot avea cei ce au placerea de a urmari acest blog
Pentru inceput , duminica va fi Vorba zilei , deja exista , un gand catre voi , care sa ne ajute sa incepem o saptamana , cu bine . Va fi o zi , probabil vineri , dedicata muzicii , cand ne vom reaminti de anii 50’ – 70’ prin intermediul unor video clipuri .
 Cam asta imi propun . Cat voi reusi , vom vedea .
Astept propuneri si mai ales participare , la temele ce vor fi .
Doamne ajuta !

4 comentarii:

  1. Bun venit în blogosferă şi mult succes!
    Orice articol despre filatelie mă va încânta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc . Nu stiu de ce , dar simteam ca veti fi primul . Sper sa reusesc sa realizez ce mi-am propus . Voi apela la experienta dumneavoastra , pentru a face ceva de calitate .
      O seara linistita .

      Ștergere
  2. Salutare si bine ati venit in blogosfera romaneasca!
    Voi astepta cu nerabdare articolele dvs. din categoriile filatelie, numismatica, istorie antica. Colectionez astfel de piese de ani buni, asa ca orice articol se poate sa imi ofere informatii noi; exact asa cum face Max Peter!
    V-ati castigat un loc in lista mea de bloguri. Sanatate si toate bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Comparatia cu domnul Max , ma flateaza . Nu cred ca voi reusi , cel putin in viitorul apropiat sa ma ridic la nivelul dansului , ca si postari , dar ma voi stradui sa nu dezamagesc . Inca sunt in pregatiri , asa ca primele articole , cred ca vor fi undeva pe la jumatatea lunii . Doar daca nu apare ceva deosebit , care trebuie popularizat .
    O seara linistita .

    RăspundețiȘtergere