sâmbătă, 17 august 2013

Din reviste, adunate

Mi-am propus să pun la dispoziția celor care nu au acces la o bibliografie pe teme filatelice, diverse articole apărute in revista Filatelia, dea lungul anilor .
 Sper ca selecția făcută să acopere o arie cât mai largă de subiecte, răspunzând astfel unui număr cât mai mare de posibile întrebări, privind această arie de colecție .
Dacă se dorește un anumit subiect, aștept propuneri și în măsura în care este posibil de găsit (colecția are și ea niște limite), va fi publicat .
Articolele vor fi însoțite de menționarea autorului precum și a revistei în care au apărut .
  Poate că unele imagini vor fi mai puțin clare, dar cu un minim efort se va putea citi . Am încercat să postez astfel încât să vă fie ușor în parcurgerea textului . Dacă nu am reușit în totalitate, scuze anticipate .

Pentru astăzi un articol din revista Filatelia nr.4 (371) aprilie 1987 .

Încercare de sistematizare a mărcilor în filatelie .
  autor ing. Neculae Dimitriu .



  Și pentru că articolul a fost bine primit la vremea lui, au apărut și reacții (și nu de la oricine) în revista Filatelia nr. 11-12 (378-379) noiembrie-decembrie 1987 .





Dacă acest prim episod vi s-a părut de interes și merită să continui acest demers de promovare a studiului mărcii poștale, aștept un semn si eventual sugestii . Voi hotărâți .

Vă mulțumesc .

4 comentarii:

  1. Pai eu zic sa mergeti mai departe, e de folos orice informatie , d'apai ditamai articolele. O sugestie, pentru a se putea vedea chiar mai bine, poate e bine sa se cropuiasca o pagina pe verticala sau orizontala (unde se poate desigur). Evident ca e mai multa munca !
    Cu stima,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc de sfat . Voi încerca să schimb . Crop s-a făcut la fiecare, dar se poate și mai bine (clar).

    O seară liniștită !

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice incercare de incurajare a filatelistilor (mai ales pentru studiul marcilor postale) este binevenita! Multumim!

    RăspundețiȘtergere