marți, 10 septembrie 2013

Înscrisuri - episodul 1

Inspirat de un amic FB (fiecare înțelege ce vrea), am căutat în "lădița familiei" găsind câteva înscrisuri pe care m-am hotărât să vi le fac cunoscute . 
Nu e mare lucru, multe comune pentru acele vremuri, dar sunt documente ale unei lumi apuse, iar pentru mine au o valoare sentimentală, cu mult peste cea materială, mai greu de înțeles poate, pentru unii .
Așa cum v-am obișnuit, vor fi prezentate în integralitate, fără a ascunde din text . Poate calitatea unora este mai slabă, dar a trecut timpul și peste ele .
 Să ne vedem pe noi la vârsta lor și apoi putem să apreciem starea de conservare . 
Se prezintă, pagină cu pagină, pentru "frumusețea" rubricilor ce urmau a se completa .


   Astăzi episodul 1.


       BULETIN DE ÎNSCRIERE LA BIUROUL POPULAȚIEI






                   Ne vedem la episodul 2 .

2 comentarii:

  1. Un inceput promitator ! Astept cu interes si curiozitate si celelalte episoade...Si, poate, pe parcurs, mai apar si altii "contaminati" de acelasi microb al scotocirii prin arhivele sentimentale de familie. Din istoria noastra, la urma urmei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă m-ar fi întrebat cineva cine va face primul comentariu, răspundeam fără să stau pe gânduri : Dragoș . Cred că suntem pe aceeași "frecvență" . Vă mulțumesc și sper să nu vă înșel așteptările . M-aș bucura să ne întâlnim, cred că ar benefică pentru mine, o discuție pe tema pe care timid încerc să o promovez și eu . O seară liniștită .

      Ștergere