luni, 24 iunie 2013

SEMNALARE ( continuare )

             Emisiunea 1 Mai - Ziua muncii ; 1947 ; serie de 5 valori .

                                                 TIP 1.
TIP 2. cadrul intrerupt, stanga 


La valoarea de 2000+2000 lei s-au identificat doua tipuri  + o eroare ( semnalare facuta de Florin Gherghe si completata de Max Peter ) .
La TIP 2 ( numerotarea este subiectiva ), cadrul intrerupt in stanga literei R din ROMANIA, se poate vedea, fata de marca TIP 1 (  si fata de ce a postat domnul Florin ) un 'altfel de Soare', mai ales in privinta razelor . ( raza a doua din partea stanga, intrerupta )
Se poate face o legatura intre cadrul intrerupt, eroarea semnalata de Florin si acesta noua semnalare ?
Cine are acces la coala sau fragment de coala, rog comentariu .

Actualizare 27.06.2013 
Multumesc lui Florin Gherghe, pentru ca a raspuns solicitarii mele si ca mi-a dat acordul de a publica imaginea colii marcii de 2000+2000 lei, pe care o are ( atat cat este ) .
Semnalarea facuta de mine, la marca TIP 2, raza intrerupta, se gaseste doar in randul 4 nu si in randul 1 sau 6 ( randuri cu acelasi tip ). 
Dupa acum arata, comparand si cu ce se vede in coala, consider ca marca semnalata, se poate localiza : R4;C1 .
Comentarii !?


Un comentariu:

  1. In ceea ce priveste cadrul intrerupt si raza incompleta, marca de 2000+2000L din colectia mea prezinta aceleasi elemente. In plus, am constatat cadrul intrerupt in stanga literei R din ROMANIA si la marca de 1500+1500L. Voi posta in curand, spre exemplificare, fotografia cu seria pe care o posed, pe blogul personal. Cu bine!

    RăspundețiȘtergere